Anbefalinger, tester og utmerkelser

På markedet for gode støvsugere er konkurransen blitt stadig tøffere, og Vorwerk legger stolthet i å beholde sin posisjon som aktøren som ligger hestehodet foran med tanke på teknologi, innovasjon og kvalitet.

 • ANBEFALT AV TÜV

  ANBEFALT AV TÜV

 • PLUS X AWARD

  PLUS X AWARD

 • GERMAN DESIGN AWARD

  GERMAN DESIGN AWARD

 • RED DOT DESIGN AWARD

  RED DOT DESIGN AWARD

OVERLEGENT STØVOPPTAK

Støvopptaket er like overlegent enten man benytter skaftmodellen Kobold VK200 eller gulvmodellen VT300 i kombinasjon med den Automatiske Elektrobørsten EB400. Kombinasjonen av luftstrøm og roterende børster som "kjemmer" teppet sikrer overlegent opptak fra tepper, og den skånsomme friksjonen fra børstene sikrer også suverent opptak fra glatte gulv.

MINIMALT STØVUTSLIPPTakket være at Vorwerk har satt børsteløse magnetmotorer i sine produkter, slipper ikke maskinene ut noen form for partikler. Dette fjerner behovet for et eget HEPA-filter i enden av luftstrømmen, og gjør at all filtrering i maskinen kan finne sted i posen. Veggene i posen på Vorwerks Rengjøringsmaskiner har derfor HEPA-klassifisering, som de eneste i markedet. I tillegg inneholder posene kullpartikler som bidrar til fjerning av lukt.

Hepaposene er hypereffektive, og sørger for at hele

99,9 %

av partiklene blir igjen i posen. Enklere enn dette kan ikke vedlikeholdet bli!

 

ANBEFALT AV TÜV I TYSKLAND


Vorwerks filterposer kombinerer tre lag med filtrering for å fange allergifremkallende partikler. Filtreringssystemet har også fått stempelet "Für Allergiker geeignet" av TÜV NORD, og står så langt som verdens eneste TÜV-anbefalte støvsugerpose.

ÅRETS BESTE PRODUKTPlus X Award har som mål å anerkjenne innovative, høyteknologiske produkter, og da beste produkt 2016/2017 skulle kåres, ble Vorwerk plukket ut i sin kategori.

De ble vurdert etter kriteriene design, funksjonalitet,

høy kvalitet og brukervennlighet.

 

BESTE DESIGNPlus X Award premierer også dem som gjør det best innenfor de gitte kriteriene, og Vorwerk stakk her av med prisen for beste design, også den for utformingen av Kobold VK200.

SEIER I STIFTUNG WARENTEST

For andre gang på tre år har Kobold VR200 deltatt i Stiftung Warentests utprøving av robotstøvsugere, og nok en gang var det Vorwerk som stakk av med seieren. Det til tross for at mange av konkurrentene har kommet med oppgraderte modeller siden robotene sist ble testet. Det er særlig den systematiske rengjøringen og det imponerende opptaket på gulvene som var avgjørende for seieren i Stiftung Warentest.


RED DOT DESIGN AWARDVelkjente Red Dot Design ga i 2015 Kobold VR200 en pris for sitt funksjonelle design i kategorien for husholdningsapparater.

Juryen uttalte:

"Med sin harmoniske, kompakte utforming utstråler robotstøvsugeren effektiviteten på en stille, subtil måte".

 

TESTET AV DINSIDE.NODen 23.12.14 ble Robotstøvsugeren Kobold VR200 testet hos DinSide.no. Til tross for at de uttalte at de hadde høye forventninger til en tysk kvalitetsprodusent som Vorwerk, ble maskinen belønnet med terningkast 5, i en test der ingen aktuelle modeller fikk tak i siden med 6 øyne.

OMTALE I RENHOLDSNYTTI forbindelse med at renholdsbransjen i økende grad benytter seg av robotiserte medhjelpere gikk Renholdsnytt i 2016 gjennom aktuelle robotstøvsugere som finnes i markedet.

Rundt Kobold VR200 ble det trukket frem at den hadde meget bra sugeevne, jobber effektivt, og at displayet opplevdes informativt.

Sammen med én annen modell ble den trukket frem som det beste alternativet i gjennomgangen.

GERMAN DESIGN AWARD


I kombinasjon med Kobold VK200 Rengjøringsmaskin ble Kobold SP530 Multivasker belønnet med en German Design Award. I tillegg fikk Vorwerk en ny Gold-award for sin Kobold EB400 Automatisk Elektrobørste.

Juryen uttalte at "ved å vinne en German Design Award har man vist seg som en av de aller beste, og med to seiere har Vorwerk dobbel grunn til å være stolte".

Vanlige spørsmål

Hvordan har EU kommet frem til A-A-A-A?

EUs tester, rasjonale og metoder kan du lese mer om på disse sidene.