Enkel støvsuging i bil

1. sep. 2014 07.00.00

Bilrengjøring

Et vanlig problemområde for rengjøring er i bilen, og derfor er det også mange som unngår det eller bruker upraktiske industriløsninger i vaskehaller og lignende. Hvorfor ikke bruke din langt mer anvendelige Vorwerk?

Vi betaler mye for bil og investerer store summer i bilen vår i løpet av dens levetid. En del av denne pleien er ofte og bør være rengjøring av bilen innvendig, enten det er seter, gulvtepper, eller under hundeburet i bagasjerommet. Vorwerks munnstykker gjør denne jobben så enkel at det kommer til å føles dumt å gjøre noe annet.

1. Rengjøring av seter

Det er ofte enklest når man skal gjøre rent i bilen å tørke over dashbordet, riste mattene eller tørke over vinduene innvendig. Imidlertid hjelper det lite om man ikke rengjør stoffsetene i bilen skikkelig. Uenig? Slå hardt i setet i direkte sollys og se hva som skjer med miljøet inne i bilen. Smuler, hår og støv setter seg i setene, og dersom dyr også er regelmessige passasjerer blir denne faktoren ytterligere forverret. Vanlig støvsuging løser ikke dette problemet, men Vorwerks motoriserte munnstykker med mulighet for dyprensing gjennom børstesuging bringer deg til rene seter og bedre innemiljø i bilen.

Polsterboy PB430

Dyptsittende skitt må frigjøres fra dybden av setet, ikke bare fjernes fra overflaten. Derfor har Vorwerks Polsterboy PB430 motoriserte børstevalser som spinner mot hverandre. Den er også så skånsom at det verken blir merker i skinn eller semsket foring. Dersom det har festet seg skitt i sprekkene i setet, kan du selvfølgelig flytte suget med glidebryteren til å kun operere i "nesen" på munnstykket slik at du får tatt helt nedi kriker og kroker i setet.

2. Teppematter og bagasjerommet

Fleksimunnstykke FD15

Det er ikke alltid praktisk å ta ut dine gulvmatter for å vaske dem med såpe og vann. Vanlig "banking" holder heller ikke mål, mens en vanlig støvsuger heller verken kommer til i dybden eller i hjørner, kriker og kroker. Med vårt fleksimunnstykke FD15 kan du enkelt gå over disse, og dersom du skulle komme over noen trangere områder, kan vingene foldes sammen, slik at du kan støvsuge slik du vanligvis gjør med slangen når du har tatt av munnstykket. Selv teppematter grove som borrelås vil slippe støv, sand og smuler enkelt ved å øke sugekraften på din Vorwerk støvsuger.

Bagasjerommet er også ofte en kilde til frustrasjon, enten man har vært på strandtur, fjelltur eller har hatt dyr i bilen. Sand virker alltid å klare å sprette unna forsøkene gjort med vanlige støvsugere og deres munnstykker. Med vårt fleksimunnstykke FD15, eller Polsterboy PB430 blir denne jobben enklere enn noen gang, samtidig som man kjemmer underlaget dersom det er teppebelagt.3. Den åpenbare støvtørkingen

Dashbordet er det mest åpenbare i enhver bil. Blanke knapper, glatte overflater, samt riller og fordypninger ser ut til å være som magneter for støvet. Det eneste mange bileiere vil finne mer frustrerende enn dette er om de lager riper mens de forsøker å få dette bort. Når man rengjør dashbordet er det derfor viktig at det er myke børster som strekker til i kriker og kroker uten å skade overflatene. Støvbørsten SD15 kan derfor gjøre den jobben du vanligvis må gjøre med våtservietter eller våte kluter.

Støvbørste SD15
Fugemunnstykke VD15

I tillegg har vi et eget fugemunnstykke VD15 til rengjøring i trange og utilgjengelige områder. Dette kan i bilen dreie seg om ventilasjonssjakten mellom frontruten og dashbordet, eller i lommene i dørsidene. Det fleksible munnstykket kan sågar forlenges, slik at selv de mest utilgjengelige støvkornene må gi tapt. Du har helt sikkert også forbannet området mellom setene, og endt opp med et helt middels resultat. Med fugemunnstykket VD15 er du sikret å komme til, og også rengjøring som er mer enn bare det rent overfladiske.

Posted in Nyheter Kobold av Trimakk ANS