Kobold Robotstøvsuger- for husmødre og teknobloggere

28. okt. 2014 19.45.29

GuteFrage.net Beundrerne har stilt seg i kø for Vorwerks nye robot Kobold VR100! Den scorer høyt hos alle grupper, enten det er de praktisk orienterte husmødrene eller dem som setter mer pris på de tekniske spesifikasjonene og detaljene. Se omtalene her!

8. November 2013

Ukas Gadget: Vorwerks robotstøvsuger VR100

Inside Property fokuserer på interiør og ideer til hjemmet, og falt pladask for Vorwerks robotstøvsuger. Særlig den avanserte laserteknologien som gjør roboten i stand til å orientere seg i rommet imponerte.

Best av alt - selv katten likte den!

Les artikkelen her

1. Oktober 2013

101 Gadgets du ikke kan leve uten - VR100 Robotstøvsuger

T3 karakteriserer vår maskin som 'den beste robotstøvsugeren tilgjengelig for menneskeheten'. I tillegg til å være imponert over laserteknologien understreker også T3 at VR100 faktisk får bort støvet.'

Besøk T3s nettside

22. August 2013

Pocketful of Rye - Støvsuger, kjæledyr, partner... VR100 Robotstøvsuger

Emily fra Pocketful of Rye falt for vår VR100 som om det var en valp. Hun var nær å gi navn til sin nye bestevenn - for første gang i hennes liv ble huset rengjort daglig. Innimellom oftere.

Les artikkelen her

19. Juli 2013

Irish Examiner - VR100 - Utvalgt produkt

Det var selvfølgelig inspirerende å se at Irish Examiner, en av Irlands mest leste aviser, ga VR100 skinnende skussmål.

De var imponert over robotens slanke ytre, på tross av at den presterer godt i opptak samt er særdeles fremkommelig. Roboten ble så lånt bort til en dame som var hardt skadd etter en ulykke. Med en slik robot i hus kunne hun ha et presentabelt hjem helt uten å måtte løfte så mye som en finger.

Besøk nettsiden

Juni 2013

Inspire magazine

Inspire Magazine, den offisielle publikasjonen til det britiske giktforbundet, testet vår VR100 for å se om dette kunne være et verktøy for dem med redusert bevegelighet. Åpenbart ble de positivt overrasket over robotstøvsugerens evne til å gjøre rent. De konstaterte også at 'dersom du finner rengjøring vanskelig, kan dette være svaret'.

Les artikkelen her

Mai 2013

Cyborg Cleaning på Grand Designs

Grand Designs magasin har i sin siste utgave beskrevet VR100 som det ideelle verktøyet til rengjøring av støvete gulv. De var imponert over robotens sensorer, som sikrer at den unngår å falle ned trapper eller snuble i teppekanter. Det poengteres at VR100 er poseløs, kan programmeres til å jobbe når du ikke er hjemme, og returnerer til ladestasjonen på egenhånd når batteriet nærmer seg tomt.

Besøk nettsiden

Mars 2013

VR100 Robotstøvsuger ble vist i Mars/April-utgaven av Staffordshire Living's!

Staffordshire Living, et livsstilsmagasin som utgis hver andre måned, har hatt med VR100 i sin utgave om vårrengjøring. De mener den er ideell for petimetere som aldri får det rent nok, teknologi-nerder og de selvbevisste. De hyllet også for å være liten og kompakt.

Les utgaven her

Mars 2013

T3 Magazine gir VR100 4 på en skala til 5!

Etter å ha fått tak i en VR100 for noen måneder siden, bestemte T3 seg for å sammenligne VR100 med de andre robotstøvsugerne på markedet i sin mars-utgave, og vi kan stolt konkludere med topplassering og en totalvurdering på fire på en skala til fem. Den er beskrevet som mer intelligent enn de andre maskinene, samt at den er enkel å tømme, har god fremkommelighet og gjennomfører en svært respektabel rengjøring.

Besøk T3s nettside

8. Januar 2013

The VR100 Robotstøvsuger imponerer Geekoid.co.uk

Geekoid.co.uk har spesialisert seg på livsstil og teknologi, og har tidligere også skrevet om vår håndholdte støvsuger VC100. Denne gangen var det robotstøvsugeren sin tur. Med god kjennskap til teknologi og muligheter er dette et tøft publikum, men de sto igjen mektig imponerte over det de kaller 'et enestående stykke teknologi'. De konkluderer med at dette er en glimrende måte å opprettholde et godt renholdsnivå.

Les mer

11. Desember 2012

Toppkarakterer fra MSN Tech

Teamet hos MSN Tech prøvekjørte vår robotstøvsuger og konkluderer helt enkelt med at det er 'den beste robotstøvsugeren som kan kjøpes for penger'. De var imponert over D-formen, som sikrer at maskinen kommer helt inn i hjørnene i motsetning til de sirkulære modellene på markedet. MSN Tech ble også imponert over fremkommeligheten og sugekraften. Toppkarakterer ble også gitt til meny-systemet, og kaller det 'den mest brukervennlige roboten på markedet'.

Les hele anmeldelsen her

Desember 2012

T3 Magazine: Mild avhengighet av robotstøvsugere

T3 sammenligner vår VR100 robotstøvsuger med en krysning mellom et missil og en Game Boy, noe som selvfølgelig resulterer i et godt rengjøringsprodukt.

Besøk T3s nettside

4. Desember 2012

Robotstøvsugeren tilfredsstiller PocketLint.com

Pocketlint.com fikk tak i en VR100, og nok en gang ledet det ikke til skuffelse. De ble imponert over maskinens kraft og rengjøring, og sa også at 'så lenge det er snakk om robotstøvsugere er dette den eneste som kan gjøre den daglige rengjøringen. Den er kraftfull nok til å bli kvitt støvet, stille nok til å ikke irritere og skånsom nok til å ikke ødelegge noe'.

Se anmeldelsen

15. November 2012

VR100 robotstøvsuger mottar 5 G'er av 5 mulige i Channel 5's The Gadget Show!

Det teknologielskende teamet hos The Gadget Shows nettside likte VR100 så godt at de kaller den 'den beste robotstøvsugeren de noen gang har sett'. De var imponerte over robotens lasenavigering og systematiske rengjøring, noe som ga oss full uttelling.

Les anmeldelsen her

31. Oktober 2012

Latest Gadgets har VR100 under lupen

De selverklærte nerdene hos www.latestgadgets.co.uk var ivrige etter å prøve vår robotstøvsuger, og etter å ha prøvekjørt maskinen var de imponert over både rengjøringen og brukervennligheten. De poengterte også at maskinen var bedre enn andre til å fjerne hundehår.

Les anmeldelsen og se video

13. Oktober 2012

The Scotsman Magazine har testet Kobold VR100

Vi har flere ganger blitt gjenstand for anmeldelser fra The Scotsman Magazine, og det er jo til å leve med når de påstår at 'det er dette sci-fi-tegneserieheftene på 1970-tallet forutså'!

Les anmeldelsen her

29. September 2012

Revolusjonerende robotstøvsuger fra Vorwerk

Magasiner Semperey i Luxury-London-gruppen hadde en sak om vår robot på sin nettblogg, med utsagn om at den er et revolusjonerende, stilig og praktisk verktøy som tillater deg å lene deg tilbake mens noen andre gjør grovarbeidet.

Les bloggen her

September 2012.

Kobold VR100 Robotstøvsuger: Ideell for enhver 'Man Cave'.

The Irish Examiner mener VR100 er den ideelle duppeditt for alle menn som er for late til å støvsuge selv. Vi er selvfølgelig enige i at den er en må-ha for alle 'man caves' der ute.

Besøk nettsiden

Posted in Kobold Robotstøvsuger av Trimakk ANS

* = Obligatorisk

Send kommentar

Navn* E-post*
Kommentar*