Tiger eller Kobold? Hvilken maskin er rett for deg?

8. sep. 2014 09.00.00

Hva skal du velge?

Når du skal velge din nye støvsuger, enten det er en Vorwerk eller et annet merke, må du velge om du skal ha en stående eller liggende modell. Eller kanskje du rett og slett skal nøye deg med en robotstøvsuger neste gang du handler din elektriske støvfjerner?

I kampen mot støv og skitt i hjemmet er støvsugeren det fremste våpenet. I snitt støvsuger man mellom en og to ganger i uken, ifølge en undersøkelse gjort av TNS da de undersøkte vaner for gulvrengjøring. Det gir også seg selv at jo større leiligheten eller huset er, jo mer vil støvsugeren bli brukt over en gitt tid. Utfordringene i hverdagen er selvfølgelig forskjellige og individuelle, og man bør føle seg trygg på at det valget man tar det rette. Tepper eller glatte gulv bør derimot ikke ha noe å si, da alle støvsugerne bør være velegnet til disse underlagene. Investerer du i en Vorwerk trenger du ikke å bekymre deg for dette, da disse maskinene har motoriserte munnstykker til de forskjellige utfordringene. Dette gjelder enten du skal vaske gulv, støvsuge eller rense tepper, støvsuge stoffmøbler, madrasser, tak og vegger eller støvsuge i bilen.
Hvordan skal du så vite hva slags støvsuger du bør kjøpe ved neste anledning?

Gulvmodell?

Gulvstøvsugere, slik som vår Kobold VT270 (ofte kalt Tiger) er den klare vinneren i store eneboliger eller store enheter på en flate. Den fleksible støvsugerslangen gjør den veldig enkel å bruke, selv under lave møbler. Den lange slangen, samt ledningen sikrer også stor aksjonsradius slik at du ikke trenger å bytte strømuttak mange ganger under støvsugingen. Posene er også hakket større på denne modellen, noe som gjør at du kan skifte pose litt sjeldnere.

Gulvmodell
Stående støvsuger

Stående modell?

Dette er støvsugeren som tar deg tilbake til fremtiden! Den slanke, klassiske utformingen gjør den spesielt egnet i mindre leiligheter og hus. Takket være den slanke silhuetten er den svært manøvrerbar og tar mindre lagringsplass en andre støvsugere. Dersom du har en bolig på flere plan, eller har trapper som må bestiges er den også svært godt egnet da den veier langt mindre enn gulvmodellene på markedet. Den lave vekten og smale utformingen gir den også et fortrinn dersom man har mye møbler stående i rommet.

Robotstøvsuger?

Dersom du flørter med at ditt neste kjøp skal være en robot, bør du være bevisst på at dette kun er et supplement til den vanlige støvsugingen. Likevel kan det fint være et nyttig supplement. Skal du ha den beste skal du selvfølgelig ha den det står Vorwerk på, nemlig hyperinteligente Kobold VR100. Med sin laserteknologi orienterer den seg og beveger seg fra rom til rom og returnerer til ladestasjonen underveis om nødvendig. Litium-ion-batteriene sikrer også at man ikke må bytte batterier på lang tid, noe som er en hemsko ved andre modeller med gammeldagse nikkelbatterier.

Robotstøvsuger

Posted in Nyheter Kobold av Trimakk ANS