IKKE ALL RENGJØRING FOREGÅR PÅ GULVET: VORWERK HAR SVARET!

Selv når det kommer til de små munnstykkene som følger med alle støvsugere har Vorwerk løftet listen i forhold til konkurrentene.

Vi kjenner underlag.

Bestill nå

KOBOLD SD15

STØVBØRSTE


Kobold SD15 Støvbørste kan brukes på brannmur og røffe overflater, såvel som lampeskjermer og bilderammer.

Gjennom de 13 forskjellige innstillingene velger du selv hvor skånsom du ønsker at børsten skal være.

KOBOLD VD15

KILEMUNNSTYKKE


Fleksibel rengjøring i hjemmet.

Fugemunnstykket er ulikt alt annet. Den har i tillegg til muligheter for forlenging tre mulige endestykker for best mulig rengjøring på vanskelig tilgjengelige steder.

Det praktiske fleksible leddet gjør det lett å rengjøre rundt hjørner, samt på trange steder. Boremunnstykket rengjør støv ved boring i veggen for å unngå smuss og svevestøv. I tillegg kan du rengjøre små enheter, lister og tastaturer med bustmunnstykket.


KOBOLD FD15

FLEKSIMUNNSTYKKEEt allsidig munnstykke for enhver anledning.

Denne multifunksjonelle all-rounderen er løsningen på nesten alle støvutfordringer med sine tre mulige bruksområder. De tre mulige innstillingene, gjør fleksimunnstykket rent dine overflater både raskt og enkelt.

Gardiner, billedrammer, kriker og kroker, skap, hyller og bilinteriør er alle bruksområder skapt for fleksimunnstykket. Det fleksible munnstykket er dermed egnet for nesten alle situasjoner.

Rengjøring på høyt nivå

TELESKOPRØR TR15

 

For rengjøring på de mest utilgjengelige stedene i høyden kan du feste munnstykkene på Teleskoprøret TR15. Den kan både vinkles og forlenges.