KOBOLD VR300
ROBOTSTØVSUGER

App-styring og strålende støvopptak.

NOK 9.790,-
Alle priser er inkludert mva.

Bestill nå

Eller fra

NOK 356,- per måned.

Del opp beløpet

Fordeler

 • App spekket med muligheter

  App spekket med muligheter

 • Forbedret støvopptak

  Forbedret støvopptak

 • Enkel i bruk

  Enkel i bruk

 • Intelligent navigasjon

  Intelligent navigasjon

Høydepunkter

Unik app med et utall av muligheter

Kartfunksjon
Lag virtuelle vegger
Få driftsmeldinger direkte
Punktrengjøring av problemområder.

Enkel i bruk

Appen MyKobold
Rengjør automatisk fra rom til rom
LED-indikatorer med nyttig informasjon
Rask og enkel tilgang til alle funksjoner

Fantastisk ytelse

Strålende resultater
Batterisyklus på hele 90 minutter
Knallgod på tepper og harde gulv

Intelligent navigasjon

Ultrasoniske og infrarøde sensorer for optimal presisjon.
Sidebørste for hjørner, kriker og kroker
Linje for linje

Egenskaper

 • Kun 9 cm høy
 • Opptil 90 minutters kjøretid
 • Opptil 120 kvadratmeter
 • Minimal støy
 • Spekket med teknologi

  Spekket med teknologi

  Navigasjonssystemet består av hele 16 sensorer med det formål at Kobold VR300 skal håndtere nærmest hvilken hindring som helst.

  1. Den arbeider seg gjennom rommet bane for bane ved hjelp av den presise SLAM-teknologien.
  2. De tre ultrasoniske sensorene er i stand til å oppdage gjennomsiktige, lyse eller reflekterende overflater uten å påføre skade.
  3. Takket være trykksensorene vil eventuelle sammenstøt alltid være skånsomme, skulle de andre sensorene ikke oppdage hindringen.
  4. De infrarøde sensorene sørger for at maskinen arbeider helt inntil veggene, samtidig som de passer på at roboten ikke faller ned eventuelle avsatser.
  5. Med innebygde klatrehjelpere på hjulene vil høydeforskjeller på 1,5-2cm enkelt forseres, slik at et normalt innemiljø skal kunne støvsuges i sin helhet.

Tekniske data

 • SENSORER:

  360 graders roterende laser med tilhørende SLAM-teknologi for navigasjon og orientering + 14 infrarøde og ultrasoniske sensorer.

 • STØYNIVÅ

  Maks 70 dB. iht EN60704-2-1

 • SPENNING:

  100-240 Volt / Vekselstrøm 50/60 Hertz

SE ALLE TEKNISKE DATA

Tilbehør

 • Roboten leveres med følgende tilbehør:

  Følgende utstyr er inkludert:

  • Kobold VR300 robotstøvsuger
  • Lade-/Basestasjon
  • Ladekabel
  • Sidebørste
  • Støvbeholder
  • Allergifilter

KOBOLD VR300
ROBOTSTØVSUGER

App-styring og strålende støvopptak.

NOK 9.790,-
Alle priser er inkludert mva.

Bestill nå

Eller

NOK 356,- per måned.

Del opp beløpet

Vanlige spørsmål

Hvordan fungerer kartfunksjonen?

Når kartfunksjonen er valgt i MyKobold-appen, skaper roboten seg et kart basert på rengjøringsrunden. Når runden er fullført, vil du kunne se et kart over etasjen inne i MyKobold-appen. Du kan videre definere No Go-linjer på dette kartet, slik at roboten ikke passerer visse linjer. Du kan også definere soner, slik at roboten kun rengjør disse ved neste kjøring.

Kan roboten kartlegge flere rom?

Ja, Kobold VR300 kan kartlegge hele etasjer. Støvsugeren jobber seg fra rom til rom, og til slutt kan hele etasjen ses i MyKobold-appen.

Hvordan håndterer Kobold VR300 hindringer underveis i rengjøringen?

Ultralydsensoren sørger for at eventuelle sammenstøt er svært skånsomme. Denne gjør det mulig for å roboten å bremse ned i forkant, slik at den ikke treffer hindringer i full fart. Man kan også definere No Go-linjer som holder roboten borte fra bestemte områder, f eks langhårede tepper eller hundeskåler. Infrarøde sensorer sørger for at roboten ikke faller ned trapper og avsatser, og klatrehjelperne på hjulene gjør at den enkelt forserer hindringer som dørkarmer og teppekanter på 1,5 - 2 centimeter.

Hva betyr de forskjellige LED-diodene på Kobold VR300?

Det moderne diodefeltet på roboten signaliserer flere av maskinens mulige tilstander. Under ladeprosessen indikerer de ladenivået, der roboten er fulladet når alle diodene lyser. Oransje dioder indikerer at det er tid for å se om det er behov for tømming av støvbeholderen. Wi-Fi-ikonet viser status for nettilkoblingen. Den lyser når Wi-Fi er aktivert, og slukkes når funksjonen er deaktivert. Blinker den sakte er roboten i tilkoblingsmodus og at den forsøker å opprette en tilkobling.

Hva betyr de forskjellige berøringsknappene?

Utformingen av Kobold VR300 forsøker å gjøre den enkel og intuitiv for deg som kunde. "Start"-knappen brukes for å slå roboten av eller på, mens de forskjellige berøringsknappene setter i gang forskjellige rengjøringsmodusene. Ved å trykke på samme knapp en gang til sender du roboten tilbake til basestasjonen. Man kan også bruke disse knappene til å aktivere eller deaktivere Wi-Fi-tilkoblingen.

Hva er kapasiteten til støvbeholderen, og hvordan kan denne rengjøres?

Støvbeholderen rommer 0,53 liter. Den har en innovativ rengjøringsåpning, slik at beholderen kan tømmes ved hjelp av munnstykket på en konvensjonell støvsuger. Man imidlertid også løfte ut støvbeholderen, og tømme innholdet i søppelbøtten. Allergifilteret i støvbeholderen er også utstyrt med et forfilter for forlenget levetid.

Er Kobold VR300 i stand til å oppdage trappeavsatser og alle typer møbler og overflater?

Ja, de infrarøde sensorene oppdager vegger og avsatser, mens de ultrasoniske sensorene sørger for en tilnærmet friksjonsfri rengjøringsprosess. Dette inkluderer også utfordrende overflater, som speil og blanke flater.

Hvor mange kvadratmeter kan Kobold VR300 rengjøre før den må lades på nytt?

Takket være litium-ionbatteriet er roboten i stand til å rengjøre sammenhengende i 60 minutter i normal modus. Dette tilsvarer omtrent 90 kvadratmeter. Om man ønsker at den skal gå i hele 90 minutter kan man sette den i Eco Mode. Den kan da rengjøre hele 120 kvadratmeter.

Hvilket tilbehør er inkludert ved kjøp av Kobold VR300?

Ved kjøp inkluderes selve roboten, lade-/basestasjon, ladekabel, hovedbørste, sidebørste og ett allergifilter.

Hvor effektiv er roboten under rengjøringen?

Vorwerk Kobold har utviklet en ny styrealgoritme og en innovativ hovedbørste for robotstøvsugeren Kobold VR300 som roterer 1800 ganger i minuttet for å sikre førsteklasses resultat. Roboten kan også byttes fra Normal til Eco-modus for å sikre roligere drift og lengre kjøretid. Roboten er designet for å klatre over hindringer som har en høyde på opptil 2 cm og tepper med en høyde på opptil 1,5 cm. Det at roboten er 9 cm høy gjør også at den kommer seg under de fleste vanlige møbler i norske hjem.

Hva slags teknologi er Kobold VR300 utstyrt med?

Kobold VR300 er en av de mest teknisk avanserte robotene på markedet. Den har en 360 graders roterende laserskanner på toppen som "ser" rommet rundt seg og planlegger en presis, logisk fremgangsmåte. Ved hjelp av D-formen og sidebørsten sikrer den optimalt rengjøringsresultat langs vegger og inn i hjørnene. Ved hjelp av MyKobold-appen kan man også enkelt variere de ulike funksjonene til de relevante utfordringene den står ovenfor.