Informasjonen nedenfor gjennomgår hvordan Trimakk ANS bruker og beskytter informasjon som oppgis Trimakk ANS ved bruk av siden. Trimakk ANS forplikter seg med dette til å sikre at personvernet beskyttes. Dersom du oppgir informasjon som gjør at du kan identifisert ved bruk av siden, kan du føle deg trygg på at det kun blir benyttet i henhold til denne personvernerklæringen. Trimakk ANS kan oppdatere vilkårene over tid i tråd med nye problemstillinger, dog ikke til vesentlig forverring for gjestene. Likevel oppfordres det til at man holder seg oppdatert på eventuelle endringer.

Hva innhentes?

Vi kan innhente følgende informasjon:
- Navn
- Kontaktinformasjon og e-postadresse
- Demografisk informasjon, som postnummer, ip-adresse, besøkte produkter etc.
- Annen informasjon av relevans for kartlegging av kunder og tiltak for forbedringer.

For den komplette listen av informasjonskapsler, se hele listen nedenfor.

Hvordan brukes informasjonen?

Vi trenger informasjonen for å forstå bruken av vår egen side og videre forbedre den, især av følgende grunner: Interne statistikker/rapporteringer, forbedring av produkter og tjenester, og for at vi ved anledning kan sende tilbud via e-post rundtnye produkter, spesielle tilbud eller annen informasjon vi tror er interessant dersom du abonnerer på våre nyhetsbrev.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å behandle din informasjon på en trygg og god måte, slik at den ikke havner hos uvedkommende eller blir eksponert. For å forhindre at dette skal inntreffe har vi strenge rutiner på hvem som har tilgang til opplysningene vi innhenter via sidene.

Bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som legger seg på maskinen din. Filen hjelper så til, slik at den kan analysere trafikken din eller fortelle nettsiden at du er på besøk. Kapslene gir så sidene tilgang til å respondere til deg som individ, selv om kapslene er knyttet til maskinen din. Nettsiden kan dermed tilpasse seg til din bruk, slik at den plukker opp hva brukere liker og ikke liker på nettsidene.

Noen av kapslene forteller eierne av nettsiden hvilke sider som er mest besøkt, og kan bidra til å lage trafikkrapporter og mulighet for forbedringer. Informasjonen blir kun benyttet av oss i statistisk øyemed gjennom f eks Google Analytics, og har ingen annen funksjon i systemet.

Hensikten med informasjonskapslene er på sikt å tilby deg en bedre nettside ved at vi vet hvilke sider våre brukere finner interessante. Informasjonskapsler gir oss på ingen måte tilgang til din datamaskin eller videre informasjon om deg, annet enn hva du velger å dele på siden hos oss. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan manuelt nekte dette gjennom nettleserens innstillinger. Dette kan likevel føre til redusert brukeropplevelse på visse nettsider.

Lenker til andre nettsider

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder. Når man velger å følge disse må man være klar over at dette skjer uten vår kontroll. Vi kan derfor ikke stå ansvarlige for hvordan de eksterne nettstedene behandler ditt personvern, da disse ikke er omfattet av denne erklæringen.

Liste over informasjonskapsler

  • CART

    Informasjon om din handlekurv.

  • CATEGORY_INFO

    Lagrer informasjon fra siden, slik at siden kan lastes raskere senere.

  • COMPARE

    Viser hvilke produkter du har lagt til sammenligning.

SE ALLE KATEGORIER