Service

Vorwerk Kobold i Norge

Vorwerk og Kobold har vært tilstede i Norge siden 1953, og siden 1988 har Trimakk vært deres stolte distributør.

  • Vorwerk Kobold

Vorwerk har hatt hovedsete og fabrikk i Wuppertal i Tyskland siden 1883, og har siden 1930 hatt direktesalg som primærnæring. De har lagt sin stolthet i å utvikle høykvalitets produkter for hjemmemarkedet, og dette reflekteres i deres brukervennlighet, effektivitet og levetid. Utviklingen har også vært imponerende de siste årene, noe som betyr at Vorwerk leverer en rengjøringsmaskin hvert 12. sekund gjennom hele året.

Gjennom overlegne produkter og tjenester skal vi heve din livskvalitet innenfor områder der du føler deg "hjemme".

Vorwerks visjon

Vi skal ha lidenskapelige, lojale kunder takket være høykvalitets, varige hjemmeløsninger. Våre overlegne produkter og tjenester leveres med personlig preg, fra måten vi utvikler og selger dem, til måten de brukes på. Vår kunnskap innen direktesalg gir mennesker verden rundt muligheten til å endre livene sine til det bedre. Som et solid familieselskap er vi forpliktet til å opptre på en sosialt og klimamessig ansvarlig måte. Vi strekker oss for å oppnå økonomisk suksess som et middel for å holde på dette eierskapet også gjennom fremtidige generasjoner.

Vorwerks oppdrag

Trimakk ANS

Vorwerk og Kobold har vært tilstede i Norge siden 1953, og siden 1988 har Trimakk vært deres stolte distributør.

Trimakks leveregel

Opplev forskjellen hjemme!

Siden 1953 har Kobold blitt vist frem og solgt hjemme hos nye kunder, og det er også der produktene skal brukes for fremtiden. Vi strekker oss derfor fortsatt veldig langt for at stadig flere nordmenn skal få gleden av å 'oppleve forskjellen hjemme', både i den potensielle kjøpssituasjonen, men også selvfølgelig de neste 10-15 årene produktene skal gjøre en jobb i deres hjem.

Kunder om Trimakk

Takk for en fantastisk kundeservice til alle av dere jeg har vært i kontakt med.
Håper jeg får glede av robotstøvsugeren min i mange år til. Den dagen jeg skal gå til innkjøp av ny robotstøvsuger, er valget enkelt, det blir helt klart en Vorwerk.

Fornøyd med produktet, og kundeservicen er det beste jeg har opplevd.

Inge Egil

Treungen, 05.05.17

Har hatt støvsugere fra Vorwerk i over 20 år, veldig fornøyd med produktene, oppfølging og service.

Karen Marie Aanerød

via Facebook, 20.05.20

Jeg er strålende fornøyd med både dere og roboten, og dere har herved en reklame "agent" for Vorwerk i Mosjøen. Jeg er kjempeimponert over dere. :) :) :)
Jeg kommer aldri til å kjøpe annet merke enn Vorwerk, for det er en utmerket maskin.

Min anskaffelse resulterte i at både min søster og min far kjøpte seg Vorwerk fra dere, og de er også strålende fornøyd. Mange, mange arbeidstimer frigitt.

Katy

Mosjøen, 05.06.17

Hvor er vi?

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
  1. Om oss 0
  2. Kontakt oss 0
  3. Programvare 0
  4. Vilkår og betingelser 0