En annerledes leverandør

En annerledes leverandør
Omtale i Renholdsnytt

Vi har hatt Trond Erik Hillestad fra Renholdsnytt på besøk, og på tross av vår oppstilte tilnærming til fotografier har Renholdsnytt laget en sak på Trimakk ANS under tittelen "En annerledes leverandør".

Dialogen med Renholdsnytt ble opprettet etter at robotstøvsugeren vår gjorde det godt i testen de kjørte i sitt første nummer i 2016. De mente derfor det ville være interessant å ta en prat med oss ettersom vi hadde en noe annerledes tilnærming enn mange andre leverandører i markedet.

Du kan kjøpe deg tilgang til hele eller deler av bladet her!

Suger og vasker

Mange bedrifter investerer i dag i store, dyre og plasskrevende maskiner til vask av store overflater på arbeidsplassen. Renholdsnytt hadde derfor mye fokus på Vorwerks løsning på denne utfordringen da denne er langt mindre, mindre plasskrevende, og også snillere mot budsjettet. Den egner seg nok fortsatt ikke til å rengjøre en gymsal, men har helt klart livets rett hos bedrifter med mindre kontorlandskaper og overflater.

Dersom du eller din bedrift er nysgjerrig på hvordan Vorwerks løsning fungerer, kan du se mer her. Multivasker og glass med vann