Splitter nye nettsider

Splitter nye nettsider

Etter å ha lagt ned mye tid, energi og ressurser er endelig de nye nettsidene klare til bruk. I tillegg til tidligere funksjoner har også nå nettsidene en handleportal for tilknyttede partnere og selgere, og den er tettere sammensydd med den overordnede salgsstrategien til Trimakk.

Vi lanserer også et splitter nytt konsept - Kobold4Free - som skal gjøre det mulig for kunder å skaffe seg sin Vorwerk Kobold til redusert pris, eller til og med gratis (!).

Det er også lansert en ny Checkout-løsning, der Svea er den nye leverandøren av betalingsløsninger. Dette håper vi skal føre til mer sømløs betaling, samt at det gir utvidet mulighet for delbetaling for dem som måtte ønske det.

Trimakk ser med stor optimisme på den nye plattformen, og håper den skal være et godt verktøy for både kunder og selgere for å dekke de behovene som oppstår rundt det å eie eller selge en Kobold-maskin.

Dersom du ønsker å gi en tilbakemelding om eventuelle feil og mangler ved den nye nettsiden er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss her.